Article header

Ord der inspirerer

Kurv

Kurv ()

Plakater

Herunder kan du købe nogle af BS’ citater i plakat-format. Plakaterne fåes i forskellige farver og størrelser.

BS er kendt for sine let forståelige, originale og meget anvendelige statements, som alle udspringer fra hans fire årtier lange erfaring med at rådgive, vejlede og udvikle mennesker.

Uanset om BS medvirker i tv-programmer med menneskelig udvikling i fokus, holder foredrag eller coacher mennesker i livskrise,  eliteidrætsudøvere,  erhvervsfolk, overvægtige unge eller andre, er han altid uhyre bevidst om at benytte et tilgængeligt og let-forståeligt sprog, som fæstner sig i den enkeltes bevidsthed og hurtigt transformeres til indre styrke, motivation og mental navigation.

Siden BS udgav sin selvbiografi ”Et liv på kanten” i 2004 -  og sideløbende med sin alsidige coaching- og  tv-karriere -  har han fået et hav af henvendelser fra folk, der bruger BS’ citater som en daglig støtte og inspiration. Ligesom hans bog  af mange mennesker benyttes som et ’opslagsværk’ med understregninger af yndlingscitater, gennem svære tider og stunder i livet.

På utallige, årelange opfordringer har BS derfor nu valgt at trykke udvalgte citater som plakater, som du kan hænge op til daglig inspiration og motivation i køkkenet, opholdsstuen, soveværelset,  på arbejdspladsen eller i idrætsforeningen m.m. 

Plakaterne, som både fåes som papirudgaver eller trykt på plader, der kan stå på en hylde, bogreol, skrivebord etc, er alle lavet i et tidløst design,  i en høj kvalitet og med et æstetisk udtryk, der kan indgå i et smukt samspil med det øvrige boliginteriør, i såvel moderne som klassisk stil, samt i enhver form for indretning af bolig eller arbejdsplads. 

Plakaterne er ligeledes en glimrende  gaveidé, f.eks. til studenten, kollegaen, vennen, lederen, jagtkammeraten, familiemedlemmet, veninden, sportsmanden eller konfirmanden, som man gerne vil give et par gode, tankevækkende ord med på vejen, til varig inspiration og motivation.

Du kan læse vores handelsbetingelser her.