Article header

BS Christiansen
besidder en særlig evne til at fremelske potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig mentalt og fysisk

Kurv

Kurv ()

Om BS

FÅR DET BEDSTE FREM I ANDRE

BS besidder en særlig evne til at fremelske potientialet i mennesker og få dem til at flytte sig mentalt og fysisk. Der er stor efterspørgsel på BS Christiansens evner fra både erhvervslivet og sportens verden. Det gælder indenfor foredrag, kurser, rådgivning og coaching. BS har gennem livet lært utroligt meget om de menneskelige ressourcer og værdier. Han har arbejdet med menneskelig udvikling og elite gennem 40 år.

Han fungerer i dag som rådgiver for erhvervsledere, ligesom han er konsulent i virksomheder, der har store projekter, hvor det er vigtigt at teamet fungerer optimalt. Samtidig er BS mentaltræner for elitesportsudøvere blandt andet i den danske fodbold-superliga og en efterspurgt foredragsholder.


28 år i Jægerkorpset

BS har 28 års operativ tjeneste i Jægerkorpset bag sig. Han har deltaget i missioner herhjemme og i udlandet og har arbejdet og trænet med nogle af verdens bedste elite-enheder. BS er en af NATOs bedst uddannede elitesoldater.

Som en af ganske få danskere er BS uddannet Ranger på den amerikanske militære lederuddannelse Ranger School, Fort Benning, Georgia.

For BS gælder det om at tro på sagen, være i balance med sig selv og konstant yde sit ypperste. BS har flere årtiers erfaring fra et anderledes, til tider ekstremt og operativt liv, hvor risikovillighed er lig med frihed, og hvor det at turde er en afgørende faktor for udvikling. BS har lært, at man kun kan flytte grænser ved først at overskride dem, og at ’platformen’ er afgørende for at nå de mål, der sættes.


Elite gennem fire årtier

BS fungerer i dag som rådgiver for erhvervsledere, ligesom han er konsulent i virksomheder, der har store projekter, hvor det er vigtigt at teamet fungerer optimalt. Samtidig er BS mentaltræner for elitesportsudøvere blandt andet i den danske fodbold-superliga og en efterspurgt foredragsholder. I 10 år var han som mentaltræner og teamcoach i Riis Cycling med til at føre de internationale ryttere på holdet til en række sejre, både som hold og individuelt i Tour de France, Giro d’Italia, Vueltaen og de store forårsklassikere.

BS har i en årrække selv dyrket idræt på eliteniveau, og har blandt andet deltaget i flere verdensmesterskaber i militær faldskærmsspring og femkamp.


TV-succeser

BS har lavet en række tv-succeser på TV2, altid med fokus på menneskelig udvikling. BS er aktuel med en ny programserie, hvor han hjælper 8 mænd, som har svært ved at finde et autentisk maskulint ståsted i tilværelsen, til at finde vejen hjem til deres indre mand. ”BS & Manddomsprøven” bliver udsendt på TV2 i foråret 2016.

Tidligere har BS i programmerne ”BS & Recepten på lykke” hjulpet en gruppe kvinder, som er afhængige af de såkaldte ”lykkepiller” til at trappe ud af deres medicin og udstyret dem med værktøjer til at klare livets udfordringer, kriser og op- og nedture, uden medicin.

I ”BS og Outsiderne” var BS ekspeditionsleder for 10 fysisk handicappede, der tilbagelagde mere end 2200 kilometer gennem Afrikas vilde og barske natur. Programserien beviste, at man ikke skal lade sig begrænse som menneske, heller ikke selv om man har et handicap.

I ”BS & Basserne” fik han unge overvægtige mennesker i form – mentalt og fysisk – og gav dem nyt mod på tilværelsen og udstyrede dem med mentale værktøjer til at klare sessionen, som de tidligere havde dumpet, så de kunne få deres drøm om at aftjene deres værnepligt i det danske forsvar opfyldt.

BS har desuden medvirket i programmet ”BS & De sidste elefanter”, hvor BS rejser til Afrika, hvor forskerne har slået alarm. Hvert 15. minut dræber krybskytter en elefant i Afrika. Det er næsten 100 elefanter om dagen. Også næsehornene er jaget vildt. Begge arter kan være udryddet indenfor 15 år, hvis ikke man gør noget nu. BS undersøger i programmet, hvorfor de prægtige dyr dræbes, og hvordan vi kan få stoppet korruption og krybskytteri. Samtidig deltager BS i et af verdens hårdeste motorløb til fordel for de truede dyr.

”PÅ AFVEJE”

Desuden har BS lavet en række rejseprogrammer med blandt andre tv-værten Bubber, ”Bubber & BS på afveje i Afrika”, ”Bubber & BS på afveje i Canada” samt ”Bubber & BS i trøjen”, hvor det umage makkerpar orienterer sig i militærets verden. Ligesom BS også har rejst til fjerne egne af verden i kvindeligt selskab, bl.a. i ”Anja & BS på afveje” med tv-værten Anja Steensig fra Alaska til Nevada-ørkenen, samt ”BS & Signe på afveje”, hvor han har sangerinden og tv-værten Signe Svendsen med på en strabadserende rundrejse i Honduras og Tasmanien.

Mødet med stjernerne

BS har i øvrigt også med stor succes i samarbejde med TV2 gennem årene lavet adskillige programmer – både i Danmark og i udlandet - med eliteidrætsudøvere i ”Stjernetræf”, hvor danske sportsstjerner, kvindelige som mandlige, udfordrer hinanden indenfor en række discipliner, som både tester fysikken og det mentale præstationsniveau.

Øvrige TV-projekter

Desuden har BS været involveret i en lang række andre tv-programmer, bl.a. som sikkerhedsansvarlig i programserierne ”Vovehalsene”. ”71 grader nord”, TV2 Norge, ”Mestermötet”, TV2 Norge. Ligesom BS i sin tid medvirkede i DR-dokumentaren ”Eliten”, samt ”Kronprins af tiden” et portrætprogram om kronprins Frederik på TV2. BS har desuden som fotograf filmet en del af dokumentarserien ”Eskadrille 722”, som blev udsendt på TV2.

BS er aktuel med serien ”BS & Manddomsprøven”, som bliver vist på TV2 i foråret 2016.


BS & CO.

BS driver nu firmaet BS & Co., der gennemfører en lang række forskellige opgaver lige fra foredrag, sikkerhed, rådgivning, coaching, kurser til individuelt skræddersyede løsninger for enkeltpersoner og teams i erhvervslivet og sportens verden.

Privat

Privat er BS gift og far til fire børn. I foråret 2015 blev han på indstilling af Forsvarsministeriet tildelt Ridderkorset.

om-bs/kontakt-bs#foredrag boger plakater plakater plakater